No mne pripadalo divne zkopirovat zas cely odstavec, ale dobra
"Časový prostor, který matka potřebuje, aby procitla a došla z ložnice do dětského pokoje, připadá nemluvněti jako věčnost, která je vyplněna velký strachem. Ne každé dítě je možno takto zatížit, aby takové zkušenosti přijalo bez škodlivých následků. Kromě toho může dítě matku z dětského pokoje tyranizovat. Nejpřirozenější je nechat dítě spát buď v posteli rodičů - jako v hnízdě - nebo těsně vedle v kolébce nebo závěsném lůžku."
Nicmene veta o tom, ze dite muze matku tyranizovat zustava a nechapu, jak to meni kontext...
Vetsina autoru knizek o detech ma zkusenosti, kvalifikace, ruzne diplomy - ja si teda podle vehlasu nevybiram, spis podle toho, co mi dava smysl. Nevidim zadne ublizovani v tom, ze dite 30 vterin breci, nez tam dorazim (kazda matka je naladena na plac sveho ditete, pokud neni totalne vycerpana a nastoupi pud sebeobrany). Proste ruzne nazory... hlavni je, aby to fungovalo v te rodine.
Ale jinak je dobre, ze ac mame kazda jiny nazor, dokazeme o tom zcela civilizovane diskutovat - tak by to podle mne melo byt.
Kimmy
Předchozí