Lizzie, já vím, že jsi to netvrdila. Reagovala jsem na Tvé a Karkulky příspěvky dohromady. Takový souhrn :-) Chtěla jsem napsat, že to nutně nemusí dítěti uškodit. Mně z mateřské taky sem tam hrabe a taky to přiznám. Jen chci být ještě alespoň rok s malou, protože si myslím, že mě potřebuje. Ne, že jsem nenahraditelná, klidně by mohla být u babičky, kterou zbožňuje a byla by spokojená. A také ještě kojím.
Jak jsem psala, já chodila 4 dny do školky a vůbec si nepamatuji, jestli se mí spolužáci na ZŠ předtím znali, nebo ne.
Spíš začínám mít pocit, že jsou to naopak matky na MD, kdo se poslední dobou musí obhajovat, že vlastně ničí svým dětem život tím, že jsou moc dlouho na MD. Jako že jim znemožňují samostatně růst a otravují jim svou frustrací život :-) To už jsem z toho jelen...
Brácha měl astma od 3 let, máma byla v domácnosti většinu let, co jsem byla na ZŠ - a přitom jsem odešla z domova když mi bylo necelých 18. Cestovala jsem, žila v zahraničí,poznávala a nemám pocit, že bych byla na matku nějak nezdravě fixovaná. A mamánky taky nemusím. Brrrrr :-)
Předchozí