Deti mam dve. Kdyz bylo mladsimu 5 mesicu, znovu jsem otehotnela a travila dny s hlavou v zachodove mise, takze je jasny, ze v noci jsem nemela myslenky na to, abych 4x vstavala. Tak jsem ho proste nechala rvat. Za dve noci byl klid a od te doby spi bez problemu celou noc, ve svem pokoji. Take jsem ho v 6ti mesicich prestala kojit, protoze jsem mela desne bolesti bricha po kojeni. Je naprosto zdravy. Nejmladsiho jsem kojila 3 roky, ma vsechny mozne alergie a astma. Nenechala jsem ho brecet, takze i ted po letech se desim kazdeho usinani, protoze dam starsiho do postele a pak mi nastava kolotoc 2 - 3 hodinoveho uspavani toho mladsiho s tim, ze se mi stejne 2x za noc probudi. Lituji, ze jsem ho taky nenechala vyrvat, kdyz byl mimino, protoze ted uz ma rozum a kdyz se pokusim, tak mi to vzdycky pekne osladi. Taky je pravda, ze starsi je spolecensky, nedela mu problem bavit se s cizimi lidmi, mladsi zacne natahovat jen na nej nekdo promluvi a nema skoro zadne kamarady. Takze muj zaver je nekojit vic je nezbytne nutne a nechat je vyrvat, dokud to jde, jinak si na sebe sijete bic.
Předchozí