Ahoj taky bych dítě zpátky domů nebrala. Měla jsem taky trochu takovou zkušenost se školkou. Malý měl necelé 3 roky před létem a chtěla jsem ho dát na 1 den na zkoušku do školky, protože měl od září nástoupit na celý den. Matýsek je hodně hyperaktivní a ředitelka ho vůbec nezvládla, měla jsem strach že to nezvládne matěj a bude plakat ale on byl v poho a ředitelka hotová, a řekla mi že to máme ještě přijít zkusit před koncem prázdnin a pak se uvidí jestli se zklidnil a oni ho vezmou do školky . Tak jsem se naštvala a řekla že on není žádná cvičená opice, aby se jim tady chodil ukazovat. už jsme tam nikdy nedošli a nastoupil do školky do vedeljší vesnice, tam s ním žádny problém nebyl uběhaných dětí měli víc. Prostě si myslím že ředitlka v té první školce by neměla tolik času sedět u časopisu, který ji ležel na stole, když jsem si pro matěje došla.
Takže určitě je moje rada taková: Braňte své dítě jak jen to jde, když víte že v něm chyba není a nenechte učitelky aby s náma s maminkama manipulovaly, ony jsou od toho aby se o děti staraly ve školce.
Předchozí