Myslím si, že není nic špatného na tom, že chce maminka rodit s epidurálem. Každá z nás má samozřejmě jiný práh bolesti, tak proč ne. A ty řeči našich maminek a babiček - nemyslí to zle, vždyť takto se vyjadřují téměř ke všemu, věty typu: "to za našich časů to bylo jiné atd." Já zase patřím do skupiny žen, které chtějí rodit bez epidurálu (osobně mám strach z té injekce do páteře), čeká mě to začátkem února. Ale kdo ví, třeba budu chtít rodit druhé dítě s epidurálem, až poznám tu bolest. Takže koho ten porod ještě čeká - přeju nám všem ženám rychlé a nekomplikované porody ať už bez nebo s.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.