Hano ale ten přístup jak píšete,první jsem nekojila,ted to taky nepůjde,tak ten se obávám budu mít třeba já taky. U prvního jsem se strašně snažila ale at jsem dělala co chtěla tak to nešlo. A až porodím zanedlouho druhé dítko tak se obávám že podvědomě budu mít ten přístup zakodovanej protože psychika dělá hodně. Já třeba před prvním porodem nezažila,co to je mlezivo,kamarádky od 6. měsíce si stěžovaly že jim mlezivo vytéká,po porodu jim prsa naběhla.Já tohle nezažila. a když mám ted stejné příznaky(žádné mlezivo) tak s tím podvědomě počítám dopředu.A pokud se mi mléko nespustí ani třetí den po porodu tak si o tu flašku řeknu taky a nebude to z vypočítavosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.