Bez epidurálu jsem 3x rodila poměrně velké děti (kolem 4 kil), před rokem jsem musela na operaci, kterou jsem absolvovala v epidurálu. Od té doby mám problémy se šuměním a hučením v uších, které doktor ORL přisuzuje právě prodělanému epidurálu (podle něj se v epidurálu páteř uvolní a může dojít ke změně polohy, u mě třeba konkrétně v krční páteři). Chodím na rehabilitaci a doufám, že se mi uleví. Píšu to proto, že mám opravdu konkrétní a nepříjemný důkaz o tom, že i ten nevinný epidurál je velký zásah do organizmu. Asi bych si jeho použití příště hodně rozmyslela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.