Lenko, snad jsem pochopila správně, že pozdě píchnutý epidurál mou vinou je reakcí na můj příspěvek.Jestli ne, tak se omlouvám.Jen chci říct, že můj článek je o tom, že nikomu nevnucuji svou teorii ani zkušenosti a už vůbec nejsem žádná hrdinka z dob našich babiček a zastánkyně přirozených porodů za každou cenu.Právě proto jsem u svých porodů hledala cestu, jak vše co nejpříjemněji prožít.Bohužel se mi to nepodařilo, první byl kvůli přenášení vyvolávaný, u druhého jsem opakovaně žádala o epi,pořád bylo brzo až nakonec bylo pozdě.Tak jsem si potřetí nechala udělat CŘ na přání ve spinální anestézii a to bylo ze všech těch tří porodů nejlepší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.