| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ještě aspoň trošku...aneb, když dítě nechce jíst

Manžel to má těžké, ale je na mé straně. Jen by chtěl mít pokoj a neřešit to. Dříve jí často něco odkýval, aby měl klid. A chtěl by, abychom si to vyřešili mezi sebou, jako dvě dospělé. Ale vyříkat si to v klidu nepomáhá, ječet taky nepomáhá, takže mi zbývá co nejvíce mlčet, na nic dalšího jsem nepřišla. Naštěstí díky Lucince není moc čas na řečnění.
Loni manžel změnil práci, stouplo mu sebevědomí a začal svojí matce říkat vždy svůj názor a výrazně s ní omezil kontakt. Samozřejmě si naši vyslechli, že DŘÍVE takový Lukášek nebyl. I když nepochybuji, že na té změně mám taky podíl. Ona žije na Moravě, ale na důchod hrozí stěhováním do Prahy, má tu syna i dceru...:-(
Myslím, že ta změna u manžela souvisí i s tím dopisem, hrozně se za ni styděl, hlavně že to poslala těm našim. Oni jsou totiž fajn.
Je těžké to hodit za hlavu, třeba už týden před návštěvou si dávám dohromady odpovědi na případné otázky či rady, abych zůstala zdvořilá a řekla jí toho co nejméně a nedovolila ze sebe dělat blbce. Asi na ni nemám dost vysoké sebevědomí.. Ted se nám pozvala na oslavu narozenin mojí mámy, původně jsem se těšila... Eva

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.