Naprosto s tebou souhlasim !!! Zeny jsou, byly a doufejme budou stvoreny k rozeni deti prirozenou cestou......Sama mam 4 deti, vsechny se narodily doma s porodni asistentkou. Muj nejdelsi porod s mym 3 synem trval 10 hodin.....byla jsem vsak v domacim prostredi, v pohodli a ne stresu nemocnice a porodniho salu, ktery na bolest jeste pridava. Take jsem byla obklopena lidmy kterym duveruji a miluji a ne doktory, pro ktere bych byla "jednou z mnoha". Takze opravdu, psychyka hraje velkou roli.
Skoda ze zeny zapominaji na to ze zenamy jsou, cim dal vice se odvracime od prirody a prirodni cestu. Nikom neni nalozeno vic nez unese a tak je to i s bolesti. Bolest pri porodu je nesmirne dulezita, vylucuje se pomoci bolesti dulezite hormony, ktery ma vliv na miminko, kojeni a taky matku.
Nevim co je to za nesmysl, ze tu nekdo pise ze Epid. nema vliv na mimi, ma a ohromny, dostava se do systemu miminka ma na nej nesmirny vliv a ne dobry !!!
Moje kamaradka po 2 nasobne davce epid. byla 3 dny ochrnuta, dite omitalo kojeni a bylo latargicke. UUUUUPS ze by preci jen epid. ?
Vazene zeny, kazda z nas je schopna prirozeneho porodu, prosim Vas zacneme vice duverovat samy sobe a svemu telu.
Předchozí