| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se rodí s epidurálem

presne tak! Mas absolutni pravdu a ja to citim stejne (jen bych to neumela takhle napsat) :)
Rodila jsem bez epiduralu. Mela jsem v tehot krecove zily, mame je rodove a doktor me upozornil ze by bylo lepsi zkusit to bez epi, muze totiz nastat krome bolesti hlavy krvaceni do misnich plen a spatne se to vstrebava. Moje kamaradka neurolozka taky rodila bez, sama epi davala kdyz delala v nemocnici a vi jake muzou byt rizika. Tot k tem duvodum fyzickym. A psychicke uz byly velmi trefne popsany.
Mela jsem (podle doktoru) na prvorodicku velmi silne stahy, slo mi to do zad - krizove bolesti - tak ze me to pokazde prohnulo a byla jsem FAKT prekvapena ze to TAAAK boli. Uplne jinak nez cokoliv jineho. Ale tohle je bolest jaka MA SMYSL - rodi se pri ni dite..a pro nej je to MNOHONASOBNE neprijemnejsi nez pro nas!! Me to pomohlo s ditetem nalezt hned ze zacatku harmonii..oba jsme si to prozili, stejne jako tehotenstvi...taky jsemv tehu nebrala zadne prasky na nevolnost, na bolest hlavy, na nachlazeni..patri to k tomu, ne???
Jo a s fyzickou to nema co delat, sporty jsem delala 2, jeden vrcholove. Kolikrat jsem byla rada ze dojdu domu jak jsem byla unavena. 14dni po porodu jsem vypadala jako pred tehu, vcetne bricha Po porodu jsem byla cila, sice jsem nehlasila ve dverich ze zase brzy prijdu s briskem, ale urcite dalsiho prcka chceme.
A posledni - to ze zensky pred 100 lety vyskocily a sly okopavat brambory je taky desnej blud!! Lezely jak matohy a pul vesnice je obskakovalo, jen kojily a ani varit nemusely. A sestinedeli se striktne dodrzovalo!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.