Myslím si, že mnoho věcí, které mají negativní účinky, lékaři nabízí, už to je zajímavé, že každý lékař má na mnoho věcí jiný názor. Já mám svou hlavu, abych si to v ní všechno srovnala.
Já prostě nejsem ochotná přijmout názor, že kdyby to nějak vadilo, tak by to lékaři přece nepředepisovali. Tím pasuji sama sebe jako součást stáda ovcí.
Pokud má dítě teplotu, srážím mu ji, až když je hodně vysoká a déle trvající, když mi trhali zub a měla jsem tam zánět, prášek jsem si vzala, protože jinak jsem nebyla schopná vůbec fungovat a pozřít kus jídla, jinak prášky proti bolesti neužívám. Pokud se týká antibiotik, nejprve si (nebo dětem) nechám změřit CRP, očkování je bohužel povinné, jinak bych k němu také přistupovala individuálně, ale o tom tu byla jiná diskuse ke článku. Zkrátka, vždy se rozhoduji co je v daném případě lepší. Nikdy žádná léčiva neberu tak, že jsou bezpečná a tak je můžu užívat kdykoliv je k tomu nejmenší důvod. Nemyslím si ,že by to byl extrém. Dr. Koucký je mi sympatický, porodnici.cz znám, nicméně není to jediná autorita, od které čerpám informace.
Předchozí