rodila jsem v brne na obilnaku...nevim jestli by me jinde dovolili vsechny ty me vymysly :-}...rodila jsem v zabe-joginska pozice a jeste jsme si brali dom placentu a tak :-}...jinak s temi pocity jsem myslela to cely...zrod miminka je samo super, ale jeste to pred tim, takovy ten stav transu, nebo meditace, nebo ja nevim, to jak se s tou bolesti spojis a vlastne te uz nic neboli, protoze se dostanes kamsi za to...to jsi taky citila? ...me to nadprirozeno totiz desne fascinuje...mozna proto bych si nechala pichnout epidural az v krajnim pripade...ale o tech citech se da tezko dohodnout...to je vec straslivetansky subektivni a i kdyz bychom si stokrat rikali ze to bylo stejny tak to tak ve skutecnosti neni, to nejde skatulkovat, je to stejny jako s tou bolesti...kazda zena zna porod jen z te sve strany...tedy i ja...tak se jen temi slovy pokousime dopatrat jaky to bylo treba u tebe...nojo...ja to ale psala hlavne kvuli tomu, ze to nekoho muze odradit se postavit k te bolesti aktivne, nebot epidural je pasivne...usuzuju-li spravne?
Předchozí