| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se rodí s epidurálem

Jestli Te zajima srovnani nebo poznatky s porodu s epiduralem - psala jsem o tom jiz vyse v tehle diskusi...
Mala po porodu neplakala, nepripadala mi malatna ( spla cely den, to ano, ale to jeji braska narozeny "bez" pred 15 lety taky )otlacenou hlavicku nemela ( jeji braska ano ).
Kojeni slo dobre, kojila jsem 11 mesicu, hlava mne po porodu nebolela, ani pri prvnim ani pri druhem porodu mi neudelali nastrih...Ale, rodila jsem poprve pred drahnymi lety a tehdy se ( rodicky to nevedely )do klystyru pred porodem ( ten se ve Francii, kde jsem rodila podruhe nedela ani jine " upravy " )
daval oxytocin, myslim, ze mi v oteviraci dobe tehdy pichali oxytocin nekolikrat a presto byl porod v mezich tehdejsiho zdravotnictvi co nejprirozenejsi ( pritmi na sale, detatko do teple vody jeste s pupecni snurou ap...- byla to tehdy experientalni porodnice v Zapadoceskem kraji ). Poznani sily tela i prirody byl nepopsatelny zazitek..

Podruhe jsem rodila ve 40 a priznam se, nechtela jsem stejne ( krizove ) bolesti a tak jsem si v puli porodu ( 12 hodin )nechala dat epidural. Citila jsem ulevu a pripadalo mi neskutecne, ze rodim..
Jak uz jsem psala, vse je utlumenejsi, ten pocit, ze se deje neco neskutecne zazracneho nevymizi, ale neni to tak fyzicky vnimano. No a co se tyce vypuzeni ( vytlaceni ) miminka, je dulezite spolupracovat s porodni asistentkou, ta moje byla bajecna. Poprosila jsem ji o masaz hraze ( ano! ) pred tlacenim ( tehdy pred 15 lety v te experimentalni porodnici ji porodnik delal )a vytlaceni probehlo bez komplikaci.....
Tvuj prispevek je moc pekny a citlive napsany a tise zavidim moznost joginske ( jogu praktikuji uz paty rok )polohy..Az budu v pristim zivote rodi znovu, tak v Brne a bez epiduralu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.