| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se rodí s epidurálem

Mas pravdu, clanek je napsan velice jednostranne, zastava jen jednu stanu a vnucuje zenam to, co treba ani nechteji. Ty, ktere o epi uvazuji muze uklidnit a ujistit, ze je to fajn, ovsem druhou stranu, co chteji rodit bez, povazuje autorka za blazny. Ja zastavam nazor, at si kazdy dela co chce. Proto take tvuj prispevek povazuji za spatny, protoze se zastava opaku. Pises to tak, jako ze matka s epi nic neciti, tudiz si nemuze vychutnat porod. Neni to pravda, pri spravne napichnutem epi neciti bolest, ale muze tlacit a citi nohy, muze s nima hybat, neni nijak omamena ci mimo. Takze si mozna prichod detatka uzije lepe nez matka polomrtva bolesti. Ale tim se epi vubec nezastavam, protoze kazdy porod je silene individualni, nekdo vydrzi bolesti 28 hod, nekdo nevydrzi ani 2. Ja jsem byla velky odpurce epiduralu a vydrzela jsem bolesti jeste o par hodin dele nez ty, kdyz i pote jsem nebyla vubec otevrena a dr. rekl, ze epi by to mohl urychlit, nevahala jsem ani minutu, hlavne kvuli diteti a abych neskoncila na cisari. Povedlo se a ja jsem si porod krasne uzila v klidu a beze strachu a narozdil od nekterych, co se boji mit dalsi dite diky bolestivemu porodu, hned na sale jsme planovali s manzelem dalsi. Ale priste opet zkusim co vydrzim bez epi, ale po prvni zkusenosti uz nikdy nerikam nikdy.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.