Já toho prve uvedla dost v jedné větě, ono nemusí být vše najednou, ale to , že jsou "císařáčci" třeba méně průbojní a nedotahují věci do konce, souvisí s tím, že se nemusí probojovat přirozeně ven. Netvrdím že je to tak pokaždý.
-----------------------------------------------
....a já si zase myslím, že povaha dítěte je především věc genů a v druhé řadě i výchovy, porod bych do toho vůbec netahala. Extrémně nedonošené děti teda musí být pak v životě esa a udělat velké věci, protože jsou bojovníci a všechno dotáhnou do konce, když museli bojovat - ne?
By mě zajímala seriozni studie na toto téma.
Jinak Míšo, nesměju se tvému porodu ani jiným problémům, cos měla. Jsem ráda, že se vše víceméně v dobré obrátilo. Nic ve zlém, jen si myslím, že v dojmech nemáš ani zdaleka pravdu.
Ale přeju tobě i tvému dítěti vše nejlepší a žádné další problémy.
PS. podle mě ti tak trochu něco nakukali - vaše problémy jsou spíš kvůli bordelu zdravotníků, že příliš dlouho čekali s císařem, kdyby ho udělali dřív, malá by nebyla přidušená a vše mohlo být jiné.
Mě zase nakukali, že po odtoku plodové vody plíce extrémně rychle dozrávají, proto počkají s císařem ještě jeden den, pokud se zatím nerozběhnou bolesti. /byla jsem už na začátku 9. měsíce, čili plíce zralé!!!!! a taky skutečně byly/
Skutečný důvod: byl první svátek vánoční ráno a personál trávil doma svátky klidu a míru a operovat se mu nechtělo, pokud to nebude akutní.
Na vysvětlenou - měla jsem indikaci císař dopředu ze zdravotních důvodů, takže žádný akutní.
Předchozí