jo a já si nemyslela, že se mi posmíváš, prostě tomu tolik nevěříš.
Mě tohle téma trošku semlelo, protože do poslední chvíle jsem si nepřipouštěla, že by mohlo bejt něco jinak než přirozenej porod, kojení aspoň do roka, no a on byl předčasnej porod, nakonec císařem, kojení nula nula prd, každej doktor mi řekl něco jinýho proč to tak bylo, respektive utrousil takovou jednu větu a bylo. tak jsem se začala pídit, protože jsem nechtěla něco zanedbat. těch zkušeností známejch, kdy jim něco zatajili, a když se to profláklo, bylo už na nápravu pozdě, znám bohužel dost. tak raději budu s malu cvičit klidně zbytečně navíc, než se zjistí že je OK, to asi každej. protože až by se v první třídě zjistilo, že má něco trošku jinak, bude pozdě, když s ní můžu něco podnikat od malička. A bohužel se mi zase potvrdilo, že ač jsem rodila v jedné z nejvyhlášenějších porodnic, pokud člověk od rána do rána nešel po něčem sám, nic mu neřekli, a takhle se to táhne pořád. Kdybych neotravovala, že má manžel problémy se srdcem, tak by mě nikdy na kardio neposlali. a když jsme se tam takhle napasírovali, tak jsme se dozvěděli tolik věcí, to samé s motorikou, se vším. Nikdo nic neřekne, ale když se ti podaří někam už nacpat, nestatčíš zírat, co všechno se ví, co je za možnosti. Já chápu, že nemůžou každý miminko zkoumat pod mikroskopem, ale asi by měli maminy po těch "zvláštních" porodech trošku víc upozorňovat.
Předchozí