| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se rodí s epidurálem

Ani mne se to nejak nezda a taky je to jedna z otazek kterych se snazim dopatrat. Jenze to bychom se asi museli zeptat primo tech deti :-}.
Z diskuze jsem dosla k zaveru, ze epidural lze brat podobne jako cisarsky rez. Nekdy je zkratka opravdu nutny, protoze kdyz si predstavis opravdu dlouho trvajici silne bolesti, tak je logicke ze to stresuje nejen maminku ale i mimi. Ale to jsou treba porody indukovane, ci jinak komplikovane, dlouhotrvajici, pri krizovych bolestech a tak. Epidural je v tomto pripade dobra vec jako rychla pomoc. Navic jak jsem tedy dale pochopila tak i v tomto pripade lze to vice prozivat s mimi, jako pomoci polohami, masaze a tak, pak tu psala first, ze pomahala sve mimi pri tlaceni a doslova rucne mu pomohla ven a tak. Takze proc ne? Ale taky se ta maminka muze u tlaceni divat na televizi, jako to pise autorka clanku a to tedy opravdu nechapu :-{{{...to mi prijde jako pohrdani rodicim se zivotem, kterej si tam v tech porodnich cestach tvrde maka a maminka si obcas zivne a prepina si kanaly...no tak to uz byl samozrejme extrem...zalezi na cloveku...
pisem tu dokola furt to stejny jinymi slovy...
jak nad tim tak premyslim...nejdulezitejsi je kdyz jsou maminky spokojene. A procetla jsem toho tu hodne a maminky dokazou byt spokojene opravdu s ledascim. Takze, jak uz tu bylo psano universalni pravda neexistuje ale co plati urcite: stastna mama-stastne dite...a to je hlavni.
jen me ted jeste napadlo: maminky co si planuji porod s epiduralem, aby nebyly schvaceny a aby nerodily jako divozenky mne paradoxne pripomely zeny trebas indianky, ktery si bez epiduralu i bez bolesti normalne odskoci do lesika, aby porodily a pak si zas v klidu pokracuji v tom co delaly :-}}...doufam, ze se to nikoho nedotkne...to byl vicemene vtip :-}
tak se mejte, ja uz tu koncim, myslim ze uz se tu vic nedozvim, ledaze by se tu prihlasilo nejaky mimino :-}}...to bysme pokecali :-}}

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.