směju se a tleskám Nux aj...
Jistě všechny české "inženýrky" byly přítomny terapeutickým sezením a regresím, takže ví z první ruky, jak strašně traumatický je císař nebo porod za pomoci epidurálu pro dítě. Jistě traumatičtější, než komplikovaný přirozený porod, kdy dítě nemůže ven spousty hodin,nebo se přidušuje!!!!
Je vidět, že české ženy jsou opravdu na výši, na rozdíl od blbých Západanek. Protože tady co ženská, to alternativní terapeut nebo specializovaný lékař potažmo vědec-výzkumník. Znalosti, které ONA ZARUČENĚ VÍ, se jistě zakládají na faktech, nebo na jejím výzkumu, či na studiích, které ona osobně prostudovala, že???
Já si jen selsky myslím, že kdyby se někdo zeptal toho dítěte a ono mohlo odpovědět, řeklo by, že chce být co nejdřív, nejsnadněji a nejmín traumaticky porozeno. Tj. nejhladší porod, když už na ten svět musí.
Aby TA ČESKÁ JISTOTA OHLEDNĚ EPI nebyla spíš takové kokokodááák a jedna paní povídala a já moje máma říkala....a musela bych být trasořitka, kdybych neporodila "správně" atd...
to nééé, co? Ony jsou ty cizinky spíš zhýralé kapitalistky, co si chtějí vše usnadnovat, ne? Já bych spíš řekla, že sebevědomé ženské, co ví, co chtějí.
Mě na tomhle mrzí jedna věc - že tahle zabedněnost jen nahrává tomu, že Češky, které "nejsou tak osvicené" a rády by zbaběle využily epi, ho mají problém mimo Prahu dostat, právě kvůli tomuto klimatu a fámám, co mezi ženskými panují.
Jinak je mi to osobně fuk a nehodlám o tom už diskutovat, protože je to fakt mlácení prázdné slámy a házení hrachu na zed.
Jak už jsem psala, at si česká-žena-stachanovec, bojuje klidně dál. At rodí v bolestech, trápí se, že není správná žena, když se jí nepovedlo kojit nebo měla císaře, at se snaží být "správná" mamina podle regule jiných, ať dělá druhou směnu v domácnosti, at má chlapa jako další dítě a at se málo USMÍVÁ A HODNĚ PRACUJE. A at často zůstane na OTAHANÁ a uštvaná na stáří sama, protože její neotahaná manžel si najde čerstvou.
Jak říkám, mě je to jedno.
Předchozí