Zuzano,ale víš, že jsou děti co se naučí číst a počítat sami... já doteĎ netuším kdo mi mého 2letýho syna naučil čísla...byl 24 hodin se mnou prvně se hlídal v 2,5letech) a to už to uměl) ....manžel jezdil dom na víkend. Vím 100% že jsme to ani jeden nebyli!!! Kdo ho naučil v 6 sčítat a odčítat do 25... a kdo mu řekl začátek násobilky?:-OO někdy před první třídou...já to nebyla.... A grafomotoriku je potřeba cvičit.... písanky jsou dost veliký a ty děti pak když píšou v kuse..je dobrý,aby byla ručka mailičko zvyklá... na to.., že chvilku v kuse maluje a kreslí....
A pak mám druhýho syna a tomu je všechno šumák....sčítá teď jen do 6 a co..nic ho neučím...uvidím co bude v první....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.