| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Předporodní kurs versus realita

Bohuzel cesti zdravotnici se maji pokud jde o chovani k pacientum jeste hodne co ucit. Z tohoto duvodu jsem chtela druhe dite okamzite po tom prvnim, aby se jeste narodilo v USA, protoze tady je ten pristup uplne jiny - kdyby si lekar nebo sestra troufl jednat s pacientem tak jako s vami, tak ma na hodinu padaka. Lekari si uvedomuji, ze jsou tady pro pacienty. Taky se mi libi, ze vam vzdy predem vysvetli, co se chystaji udelat a proc a pokud nesouhlasite, nikdo vas do niceho nenuti ani nema nejapne poznamky. Take sestry tady nejsou od toho, aby davaly najevo, jak maji nad vami navrch, ale aby vam splnily kazde prani. Kdyz jsem chtela extra polstar, okamzite jsem ho mela, mela jsem chut na coca colu, dosly mi pro ni do automatu, mela jsem hlad ve dve rano, udelaly mi sendwich... a tak dale. Atmosfera v nemocnicich i porodnich je tady uplne jina a tak by to melo byt i u nas.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.