| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Chcete mě?

Milá Magdo a Vy ostatní, které ji obdivujete - jako já. Myslím, že Magda časem nebude mít problémy se znovuzapojením, protože mezilidské vztahy ovládá.
Se mnou je to horší - jsem doma 10 a už hodně blbnu. Na jednu stranu jsem zvyklá a už nějak neumím udělat ten krok - to jest pokusit se o zaměstnání. Vidím, jak je to složité a taky nemám chuť si od mladých ambiciózních zaměstnavatelů vyslechnout, jak jsem ve svých 41 letech a dvou menších dětech neperspektivní. Na durhou stranu . Stačila by mi menší brigádička , abych mi mozek nezakrněl úplně a nemusela jsem potupně manžela žádat o peníze na domácnost, botičky,...
Přiznám se, že bych jistou možnost měla - jsem totiž napůl úřednice a napůl učitelka, což jsem vystudovala. Ale už nemám odvahu ani na to učení - a to nemluvím o dvojích nervech. Dopoledne s cizími, odpoledne se svými dětmi.
Milé dámy, nezaložíme rubriku - zkušenosti s přivýdělkem či brigádou pro "starší" ? Fakt by mne zajímalo, jestli některá taky pročítáte inzeráty typu: "pro rozvoj malých domácích kanceláří přijmeme ještě několik schopných......" atd. Já se přiznám, že na internetu brousím po brigádách pořád. Ale zatím jsem málo odvážná.
Tak aspoň vám ostatním držím palce.
Majka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.