Taky jsem byla odpůrce dudlíků, ale vydrželo nám to necelých 6 neděl. Jinak se to naše křičící zlatíčko utišit nedalo. Už v porodnici jsem měla zostražitět, když malá řvala tak moc často, že mi jí chodily na střídačku chovat i sestry a dětská doktorka :o) Doma jsem pak už nevydžela od rána do večera jí mít "přicuclou" na sobě (jediné chvíle klidu), a tak jsme vzali za vděk dudlíkem. Dodnes chválím toho kdo ho vymyslel. Jen díky němu jsme to ubulené období všichni ve zdraví přežili.
PS: I s dudlíkem jsme kojily 18 měsíců. Takže tak strašný vliv na kojení zase mít nebude.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.