| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak matky přicházejí o zásady I

Hi, hi to je trefně napsaný a vtipný článek. Také jsem si vyslechla pár dobře míněných rad od bezdětných, ani mi nestálo za to je komentovat.
Dudlík jsme měli vždy a nemohu si ho vynachválit, chápu, že u špatně se přisávajícího dítěte je špatně nacpat mu ho už v porodnici, ale jakmile se kojení rozběhne, připadá mi, že není důvod ho nedat dítěti, které se od přírody rádo uklidňuje dudáním. Mě naopak bylo vždy trochu líto maminek, kterým ho děti odmítaly, neměly obvykle po ruce žádné jiné tak báječné uklidňovadlo.
Sedátko, ze kterého může miminko pozorovat se rozhodně hodí, nemělo by tam asi trávit většinu dne, ale třeba při tom sprchování jsem mimi v sedátku dala před vanu a sprchovala jsem se, obvykle bylo zaujato zvláštní činností, kterou máma provozuje a bylo hodné, také se jim kupodivu líbil zvuk fénu na vlasy a do určitého věku i zvuk vysavače.:-)
Také se mi osvědčil šátek na nošení, ale to nedovedu posoudit u dětí, které vyžadují nošení pořád, tam to musí být pro maminku a její záda dost náročné. Mojí holčičce obvykle stačila chvíle v šátku, aby usnula a pak jsem ji s úlevou mohla spící odložit do kolébky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.