Ahoj, naše malá byla jako miminko děsně uřvaná a až když se naučila dudlat dudlík, bylo to s ní jakž takž snesitelné :-( Ale taky se to musela učit, a to následovně: měli jsme její postýlku vedle naší postele a při usínání jsem jí dala dudlík. Ten vyletěl po pár vteřinách ven - zase jsem ho "nahodila". A tak pořád dokola...až se to po pár dnech naučila. Vím, že odpůrkyně dudlíku si asi klepou na čelo, ale musím říct, že malá se poté velice brzo naučila usínat v postýlce sama, což mi dost usnadnilo život. A vůbec, za dudlíka by si jeho vynálezce zasloužil Nobelovku :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.