Jedina zasada co se mi podarila bylo, ze pokud mimi dostane dudlik tak jedine ortodonticky - nastesti jsme v nejkrusnejsich chvilich meli jeden z darkoveho porodniho balicku doma :) to kdyz brala za sve zasada o nedudani (ja mela dojem ze kdybych mu dudlik nevrazila tak me dozajista sezere :) a reci o striktnim dodrzovani 3hodinovych pauz v kojeni me uvadely do stavu sopky pred erupci.. Vypadalo to ze malej dudlika nechce, ale jak jsem se docetla tak technika kojeni je odlisna od dudlani, proste ho jazykem vystrkuje jako to dela s mlikem. a to ho samozrejme rozvzteklilo jeste vic. Ale nedavil se, takze jsem slozila plenku do pruhu a dala mu ho pres dudlik z jedne strany hlavicky az na druhou (jak "hledal" tak mu taky vypadaval). Jen jsem kontrolovala aby to nemel pres nos a spolehala na vetraci otvory v dudu. A pomohlo to!! Uklidnil se tim, usnul a hned jsem uvaz povolila a dudu vyndala. NAucil se to sam az okolo 5mes. Doted (je mu rok)dudla na usnuti a kdyz je mi fakt ouvej aby byl klid. Tak nevim jak ho to budu odnaucovat, jeste bez dudu nikdy nikde neusnul...tak uvidime. Snad vam tenhle trik pomuze? Ja se za nej dost stydela a pred navstevama ho tajila :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.