Zrovna včera jsem přemýšlela, jak jsem smýšlela před porodem a jak mě dítko změnilo. Celkem jsem totiž "pomlouvala" svoji kamarádku, která svého syna uspávala pokaždé hopsáním na míči, protože to jinak nešlo. Říkala jsem si, že ho pěkně rozmazluje. A až byl větší, tak ho nechala vykramařit všechno svoje oblečení ze skříňky a pěkně rozházet po pokoji. No které slušně vychované dítě to takhle dělá??? Až já budu mít dítě, tak to bude jiné kafe... Moje dítko sice nebylo třeba uspávat na míči, nicméně kdybych tehdy viděla sebe, asi bych se hodně divila :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.