opravdu váš názor je trochu drsný.Já bydlím v onom zmiňovaném Havířově a myslím, že to tady není tak zlé.Mám práci při které jezdím po celé republice a taky na Slovensko a má zkušenost je takoá, že všude se najdou lidé takoví i makoví.A stím chudým krajem by jsem to až tak nepřeháněla.Kdo chce může se mít dobře.A byly doby ,kdy se sem hrnuli lídé z celé republiky, aby mohli dělat na šachtě a vydělávat dobré peníze.A teď ,když se doly zavírají tak na horníky kašlou všichni jak stát ,tak i obyčejní lidé, kteří o nich smýšlejí dost hloupě.Stačilo mi dívat se na vyvolené a poslouchat názory některých obyvatelů vily.Ale to je zase něco jiného.Byla jsem v Americe pracovat a nikdy by jsem svůj rodný HAVÍŘOV nevyměnila......KATKA
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.