V Praze se mi ještě za dva roky cestování s kočárkem nestalo, že by mě řidič do autobusu nepustil. V nízkopodlažní "harmonice" jezdí aspoň v naší čtvrti na přední plošině zcela běžně i tři velké kočárky. Poměrně nedávno mě dokonce řidič nechal nastoupit s golfkami na plošinu, kde už tři kočárky stály. Poté, co jsem chtěla sama vystoupit, že počkám na další autobus, mě řidič přesvědčil, ať zůstanu, že je to v pohodě. Zůstala jsem tedy mezi dveřmi, jeli jsme naštěstí jen pár zastávek. Taky už jsem (a to bylo v jiné čtvrti) několikrát zaslechla po nástupu na plošinu obsazenou sedícími důchodci nahranou větu "uvolněte prosím místo pro kočárek". Takže v Praze to nevidím nijak černě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.