Já mám kočárek FIRE už 9měsíců a nemůžu si jej vynachválit.Má i zmenšující tašku na miminko,se kterou můžete (viz. článek) i k doktorovi,nemusíte si dítě všude budit přendáváním z kočárku.Jakmile jsme očárek zajeli,je i velice dobře odpružený,takže s ním není problém žádný terén.Nákupní košík nám rozhodně nepraská.Má dva tapy větrání ve střeše,které jsme přes léto maximálně využili.Koupili jsme ho na nafukovacíh kolech,což nám připadalo mnohem lepší než plastová.Velmi se mi teď líbí novinka-do kočárku lze objednat i autosedačka 0-13kg,která se nacvakne do hluboké korby a to se mi moc líbí,protože když někam přijedete autem,nemusíte si zase miminko budit a nacvaknete ho i s autosedačkou do kočárku a máte volné ruce.Rozhodně doporučuji!! Kritýna a Sárinka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.