Ahoj maminky,
asi vstuuji do jámy lvové,ale stejně bych ráda přispěla do debaty...
Jsem na mateřské už čtvrtým rokem-samoživitelka.Mám starší domek,který se všemožne snažím opravit,ale do paneláku,jako jsem bydlela dřív už prostě nechci.Vystudovala jsem samé obory v dnešní době dost nelukrativní:dětská zdravotní sestra,vychovatelka,a na FTVS obor speciální pedagogika(vždy jsem studovala při zaměstnání a pracovala jako speciální pedagog v ÚSP pro mentálně postiženou mládež 14 let.Po 14 letech jsem měla plat pouhých 11000 čistého i s mým studiem do 30 let.Začala jsem si tedy přivydělávat doma(specializovala jsem se též na FTVS na masérskou činnost)a provádím rekondiční a rehabilitační masáže své stálé klientele už 7 let.Posledním rokem jsem si našla i práci operátorky felefonistky pro nebankovní sektor zabývající se půjčkami.Po večerech žehlím ještě lidem prádlo.Chlapeček už chodí na 4 hodiny dopoledne do školky a já stále vyhledávám další ptráce,abych s tím domečkem už hnula..všechno mě to ale baví,pracuji ráda.Nedávno jsem též brouzdala po inzerátech s nabídkami domácí práce a narážela na samé čistící prostředky,kosmetiku,letáky apod.Na jednu akci jsem odepsala-jedná se o nabídku domácí práce po internetu...jo přiznávám je to tak trochu neobratně zaobalené letadlo,ale docela mě to baví,zjistila jsem,že v tom shledávám i tak trochu adrenalinu a odreagování z poměrně dosti náročné psychické zátěže přes den.Této "práci" se věnuji tak hodinu či dně večer a vždy se těším na to,kdo mi odepíše,ať ve zlém,či v dobrém a sem tam nějaká obálka ve schránce je taky příjemná...přiznávám se.
Doufám,že mne tu neukamenujete,prostě to zkouším.
Korunka@volny.cz
Předchozí