Tak byla jsem ve Františkách, procedury už tu byly zmíněny-(výřivky, uhličité koupele, slatinové zábaly + tampony, výplachy minerální vodou, vysedávání nad plynem, masáže klasické a reflexní, cvičení, perfektní životospráva, pitný režim, pohyb, neměla jsem magnetoterapii). Ještě by asi bylo vhodné říct, že já jsem neměla diagnostikovanou žádnou konkrétní poruchu, snad až na nepravidelný cyklus, který moc nešel srovnat- na hormony moje tělíčko reagovalo takřka hystericky:-). Prostě jsme byli pět let bez ochrany a po skoro dvou letech intenzivního snažení. Podmínkou k napsání lázní byl ok spermiogram manžela. Kamarádka co tam byla se mnou byla taky za měsíc po lázních těhotná, ta ale nějaký konkrétní problém měla. Ještě moje poznámka k Mojžíšové- chce to opravdu dobře vybírat, to co s její metodou předváděli v lázních bylo na pár facek. Já jsem cvičila už před lázněmi pět měsíců a tam jsem na cvičení měla i dost času. Nevím jak ostatním, ale poctivě odcvičená celá sestava cviků mi zabrala přes dvě hodiny.(Tj. půl roku každý den dvě hodiny pro mě dost nudných cviků-to je fakt pro železný nervy:-) Snažíme se o druhé, doufám, že to půjde i bez cvičení. A samozřejmě HNED. Co se týče těch financí, také si myslím, že IVF je dražší, zato ale možná jistější. Kdyby nejdřív poslali všechny snažilky do lázní, asi by se to prodražilo. Moc vám všem držím palce. P. S. A František to jistí :-)
Předchozí