Mila Katerino, dekuji vam za krasne clanky,kterymi prispivate.Rada je ctu.Jsou moc poucne a dost casto mi mluvite z duse.Tento posledni je primo trefa do cerneho.Pred dvema mesici jsme se odstehovali do Vancouveru,tak tedy prozivam to prvni obdobi.Je to opravdu tezky boj.Mam uz za sebou zkusenost ze zivota v rakousku a prozivala jsem to stejne jako vy.Take probehly vsechny tri faze.A do dnes nevim kam patrim.Zatim jsem to vyresila tim,ze poznavam dalsi mesto a zacinam znovu.Na jedne strane je to uzasne poznat jiny zivot a nabrat nove zkusenosti ale clovek opravdu ztraci ten pocit nekam patrit.Asi take zustanu nekde uprostred.Moc mi pomohlo,ze v tom nejsem sama.DEKUJI! ZDENKA
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.