Také mi to tak od začátku připadá.Spíš bych řekla,že o tu výměnu jde tomu otci ,co si nechal udělat ty testy.Tomu teď jde především o peníze a naplnění jeho ega.Šťastný stejně nebude.Nepřišlo mi,že by oplýval city.Být jeho ženou pošlu ho k čertu.Od počátku mi připadá,že jeho žena skáče jak píská.Jen nemohu pochopit,že miluje a chrání několik měsíců dítě a pak ho chce vyměnit.Radost jí to nepřinese.Ty děti budou citově strádat a prožívat tu zradu.A říkat,že zapomenou nebo,že to nevnímají je nesmysl.Jen mě překvapuje,že jejich práva nikdo nezastupuje.Jsi malý,neumíš mluvit,tak se podřídíš a zvykneš si.Nikdy bych tohle neudělala.Vždycky vše řešíme v zájmu dětí.Když náš starší syn řekl,že nepojede v 10-ti letech na tábor,protože se mu tam stýská,byla u toho zrovna švagrová.V klidu jsme mu řekli,že nemusí.Švagrová se do nás pustila,že vychováváme mazlíčka a měla spoustu dalších připomínek.Manžel jí tenkrát usadil tak,že se měsíc ani neukázala.Synovi je 18 a už 2 roky studuje v Anglii.Požádal nás o to sám.V době,kdy se cítil na to být sám ve světě.
Předchozí