Nevím, vkteré porodnici jste rodila, ale já rodila před pěti lety v Apolináři a už bych tam nikdy nešla. Když pominu fakt, kolik se toho stalo při porodu, tak následující 2 dny stály za to. Syna mi hned odnesli, že se musí prohřát v inkubátoru a uvidím ho ráno. Ráno jsem se probudila na oddělení, které mi nepřipadalo jako oddělení šestinedělí. A byla jsem na pooperační gynekologii, prý už nebylo místo. a syna mi prý přinesou až si sestry vymění službu. Okolo poledne jsem se ptala již o několikáté, kdy ho přinesou a bylo mi řečeno, že pokud ho chci vidět ať si za ním dojdu sama. Takže syna jsem viděla až čtrnáct hodin!!!! od porodu kdy přišla na návštěvu moje mamka, která mě tam odvedla. Jelikož jsem ten den několikrát omdlela, tak jsem nechtěla jít sama. Když jsem se k němu konečně dostala, tak mi ho nechtěla sestra ani dát pochovat. Když jsem se k večeru konečně dostala k nim na oddělení nastálo, tak si ho nechaly nadále u sebe, abych si odpočinula. Ale když jsem si pro něj za chvilku šla, protože šel na návštěvu můj táta, tak mi řekly, že ho tam nemají, že ho musím mít u sebe na pokoji a ať se jdu kouknout. Nakonec za mnou přiběhla sestra a se smíchem mi říkala, že už ví kde je, že ho omylem daly jiné rodině při návštěvách. Můžu být jenom ráda, že ho nedali jiné rodině, která třeba zrovna odcházela domů. Ale byla jsem tak ráda, že se našel a navíc hodně mlaďounká, že jsem nestropila žádnou scénu, dnes bych se taky chovala jinak. A zmíněná sestra se ani neomluvila. Až druhý den staniční sestra. A to bohužel nebyla jediná chyba, kteráse tam stala, bylo jich mnohem víc. Takže Apolinář už nikdy!!!! Ani kdyby to byla jediná fungující porodnice v Praze a středních čechách.
Předchozí