Tak vidím, že nejsem jediná s tímto názorem... Také nechápu, jak někdo může říct, že to děti nepoškodí, že jsou ještě malé. Naše malá byla občas - ale jen vyjímečně cca do 5 měsíců s babičkou a v pohodě a pak nastal zlom a chtěla být jen se mnou. Jeden čas byl i problém, že tatínek nemohl ani uspávat. Tak byla na mě závislá. Teď už je v pohodě dlouho i s tatínkem sama občas, ale shání se po mně prý a dodnes ji vlastně nikdo pořádně nehlídal, až teď na podzim občas babička a děda. Těší se na ně moc a jde s nimi třeba na chvilku ven, ale stejně je taková nesvá občas prý. Předtím také s nimi byla ráda, ale my museli být na dohled. Takže vážně nechápu, jak si někdo může myslet, že roční dítě někomu předá a dítěti to bude jedno. A já si vůbec neumím představit, že bych dala pryč holčičku, kterou jsem 10 měsíců měla jako svoji!!! Když o tom tak přemýšlím, opravdu je hlavně jeden z těch tatínků /ten tmavší:)/ strůjcem všeho a ta jeho partnerka asi dělá to co on řekne. Přesně mě hned napadlo, co je to za chlapa, že do něj šijou v hospodě a on jde na testy... Vůbec si neumím představit, že by můj manžel něco takového udělal ...
Předchozí