jo, přesně tak. mě k pláči doháněla spíš zdravotnická buzerace. jinak první dítě bych si bývala nepoznala - mrkla jsem na ni a usnula totálně vyčerpaná po podle mě špatně vedeném porodu (pan dr. se divil, že se to nějak nerozbíhá, když jsem byla přikurtovaná k posteli a nemohla se hýbat...). Ale je moje :) Kluky mi oba dali vždycky hned na břicho a měla jsem je u sebe, jen otřené a zabalené do pleny, ohřívali se u mě a u tatínka a bylo jim dobře. Krev apod. mi nevadí, ježkovy voči, vždyť je to porod.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.