...v tomhle s tebou souhlasím.
Ale mluvit a vysvětlovat, jednat slušně....na to nejsou potřeba peníze.
Řekla bych o sobě, že jsem vcelku chápavá a poměrně tolerantní, takže bych asi pochopila, kdyby mi sestřička nebo doktor řekli: "Tak maminko, nebojte se, mi teď vaši malou odneseme na dětské oddělení a dáme ji do inkubátoru ohřát. Je noc, je nás tu málo a sestřička tu s vámi nemůže sedět, protože má na oddělení další maminky s dětmi. Bohužel tu nejsme tak zařízení, abychom vám dali malou do postýlky přímo sem na sál, ale po převezení na pokoj za 1-2 hodiny vám sestřička malou ihned přinese. Pokud si budete chtít odpočinout déle, stačí říct a sestřička se o vaše dítě zatím postará".
Výsledek by byl stejný, zabralo by to 2 minuty vysvětlování navíc, ale já bych byla podstatně klidnější.
Jinak ještě chci dodat, že nejsem zastánce domácích porodů, ale ani jejich odpůrce. Své dítě jsem nechala normálně očkovat, ale chápu maminky, které mají názor odlišný.
MMCH, minulý týden jsem koukala na VDV Zázrak života, co vyšel v MF Dnes. Tam byl porod doma naprosto profesionální, i když podotýkali, že u prvorodičkyje to neobvyklé. Nicméně ani slovo námitek. Ovšem, bylo to natáčeno v Británii.
Předchozí