| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku K záměnám novorozenců v českých porodnicích

U bou dětí jsem měla bezproblémové porody.Ihned jak ho omyli a zabalili, tak ho dali přisát a nechali nás si sami sebe "prohlédnout":-)Krása nic hezčího než se kochat tím co u mě bydlelo v bříšku si nedovedu představit.Ale co mi opravdu vadilo byly vizity.Ne tedy ony smaotné,ale jejich načasování.Přiběhla sestra: Rychle svlékněte děti jde vizita, tak jsme poslušně "makali" nakonec jsme děti po 20 minutách znovu oblékli, protože nejsem "magor".Dr přišel až po 3/4 hodině a začlo, proč je nemáte připravené atd. no tak to mi fakt vadí, protože nenechám maličkého tvorečka hodinu rozbaleného jen aby on to měl rychle za sebou, když mu zrovna vyjde čas!Jinak si na porodnici nemohu stěžovat a mimísci krsáně rostou a jsou zdravý.Dnes jsou dceři 4 roky a synovi 5 měsíců,ale dodnes při vzpomínce na "první setkání" se mi vyplaví tolik hormonů, je to fakt nádhera.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.