Souhlasím s tebou, nedávno rodila moje známá doma, na jednu stranu jsem jí chápala-měli to ještě trochu stížené tím, že tatínek je na vozíku-také chápu příjemnost domácího prostředí, jdu si na sůj záchod,jsem oblečená jak chci nebo vůbec, prostě je to doma.Ale skutečnost, že by se něco zkomplikovalo mě tedy děsí.Pak se hraje o vteřiny!Stejně tak monitorování děťátka mi přijde jako výborný vynález.Opravdu jde jen o to posoudit jestli "obětuju" své pohodlí za cenu zdravého porozeného mimča.Nikoho neodsuzuju, docela bych taky brala porod doma,ale s celým tím ansámblem, který se kolem mě točí v nemocnici včetně přístrojů, což nelze.Můj druhý porod byl skvělý.Stejně tak jako u prvního mi ho vyvolávali a trval bez 7 minut stejně dlouho jako ten první:-)))akorát ta závěrečná fáze byla docela legrační.Dr. mě prohlédnul a poslal dál ještě "hekat".No a já pár minut čekala před sprchou než se uvolní a ono se tím víc uvolnilo mimčo a já cítila vlhko v rozkroku a najednou i miminko,takže jsem jen zakřičela na sestru, že rodím, chytla mě v podpaží a táhla na sál s tím ať držím radší nohy u sebe, vysoukala mě na lehátko a než si nandala rukavice,byl malej na světě,to byl fofr!Všem maminkám krásné a zdravé děti a užívejte než vyrostou.
Předchozí