| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku K záměnám novorozenců v českých porodnicích

máš pravdu, jestli chci mit skvelou peci, zaplatim si za ni, kdyz si nezaplatim, musim se smirit s prumerem. Ale slušný přístup není nadstandard.
Problém je navíc to, že tady není možnost si za nadstandard připlatit, tady prostě existuje jen ten průměr.
Taky mi vadí, že když jsem si četla "recenze" různých porodnic, tak vpodstatě z toho vyplynulo, že opravdu dobrá péče i s dobrým pocitem maminky byla pouze v případě, že si dotyčná zaplatila nadstandartní pokoj, ale co když jsou všechny obsazené? To na ni pak zbylo klasické odd. šestinedělí, kde to podle rodiček vesměs byla hrůza. I to je důvod, proč já bych chtěla rodit ambulantně. Co když by na mě nezbyl ten nadstandard? Pak by mě buzerovaly sestry, uklízečky, vizity, atd. Díky, nechci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.