Rodila jsem letos v červenci v jedné brněnské nemocnici. Vybrala jsem si ji opravdu pečlivě a zodpovědně, ovšem nemohla jsem tušit, že do této porodnice s téměř rodinnou atmosférou přijede v mém termínu rodit OBROVSKÉ množství maminek.
Porod byl nádhernej, přesně tak, jak jsem si ho přála, ovšem po něm nás porodní asistentka požádala, jestli bychom namísto tichého okukování a obdivování svého druhorozeného syna mohli uvolnit porodní sál pro některou ze tří dalších rodiček, které byly na příjmu.
Uložena jsem byla na gynekologické oddělení (porodní praskalo ve švech) a s miminkem jsem se viděla až ráno. Což naštěstí v mém případě nebylo tak hrozné, protože malý se narodil v 0:55 a viděla jsem ho ráno v 6.
Někdy Vám prostě nic jiného než se nechat od miminka odloučit nezbývá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.