| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jako v pohádce

Ahojky, příběh je to opravdu krásný a pohádkový, přeju aby pohádka neskončila a měla jen víc a víc stejně krásných pokračování.
Já sama jsem si taky prožila svoje. S bývalým manželem jsme se snažili o miminko pět let, teď mi došlo, že jsem se snažila jen já, on dělal všechno pro to, aby se to spíš nepovedlo. Třeba si na víkend, kdy jsem byla nadopovaná hormonama od doktorky a měla jediný úkol na víkend, pokusit se o mimi, pozval rodiče. Vzhledem k tomu, že jsme v té době bydleli v jedné veliké místnosti si jistě dokážete představit, jak se asi takové miminko dělá, když za skříní asistuje tchýně s tchánem. Jo, asi hodinu nás nechali o samotě, to byla hodina na to, abych se s manželem pohádala a z mimina nebylo nic. Nakonec udělal dluhy a když přišel vyhrožovat jeho věřitel, vyhodila jsem ho, ať si ho maminka dovychová. Sliboval mi, jak všechno splatí do roka a jestli by se tedy mohl vrátit. Věděla jsem, že nesplatí nic, a tak jsem na to kývla. Nakonec nás po půl roce čekání rozvedli. Já si mezitím našla přítele, který je pravým opakem bývalého manžela, snaží se doma všechno vylepšovat a miminko se nám povedlo na třetí pokus. Teď už máme půlroční dcerku, která nám dělá jen radost. Jo a největší bomba, s tím čekáním rok, hihi. V březnu jsem bývalého vyhodila a jemu se v únoru narodila dcera. Tak nevím, kdo čekal delší dobu. Protože ta jeho musela otěhotnět už někdy v květnu.
Takže teď prožívám teprve tu pravou pohádku, s naší Adélkou a jejím taťkou, který si ji užívá, jak nejvíc může a miluje ji. Jen ještě nedostal odvahu ji přebalovat, nějak se bojí asi bobečků ;-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.