Přidat názor k článku Jedináček
PS: tento článek opravuji a omlouvám se za předešlý. Byl s chybou :-(
Chtěla bych napsat jen jedno.
Chápu autorku tohoto článku a je to její rozhodnutí, ale já bych nechtěla jen jedno,proč?
Proto co popisuje autorka?
Já mám sama dvě děti a jedno bych nechtěla z důvodu, že co bude dělat až bude velká a bude se chtít svěřit třeba o intimních věcech a komu jinému než sourozenci. Kamarádům? a proč? nikdo není tak nejlepší kamarád aby se mohlo svěřovat, jsou prostě hranice mezi kamarády, ale né mezi sourozenci.Rodičům nebude chtít jelikož se třeba bude stydět i přesto že si povídáme o všem a to málá má 7 roků ( samo mluvíme o všem přiměřeně k jejímu věku ), na všechno bude sama. Představa že se může s námi jako s rodiči něco stát a nebude mít s kým být...................to teda nikdy.
Já jsem matka dvou dětí a musí říct že nemáme nějak extra plat a jsem na MD, ale neochuzuji se ani na tom že bych chodila nějak méně a nehezky oblékaná, chodím pravidelně k holiči a vždy mám pro děti co potřebují i můj muž. Nevidím to do budoucna jinak, kdo chce vždy situaci vyřeší ať třeba po finanční stránce nebo po jiné.
( chápu že jsou i sourozenci co si nerozumí, ale to nikdy nenahradí, většinou je to tak že když se něco přihodí akorát je to semkne a jsou vlastně vždy jen pro sebe) a to je hezké.
Takže není nic lepšího než mít sourozence a spřízněnou duši.
Takže autorce přeji hodně štěstí a přeji ji ať jí nikdo nevyčítá takové věci jestli má jedno, já mám dvě tak no a co. To by nám taky mohl někdo vyčíst...................kdo chce psa být vždy si hůl najde
PS: tento článek opravuji a omlouvám se za předešlý. Byl s chybou :-(
Předchozí