Jednou jsem vyslechla pro mne moc zajímavou přednášku o francouzských rodinách. Přednášející uváděla, že tam je "normální" mít 0-6 dětí. A u nás? Jak jste si už asi v životě všimli to je 2. Pokud se od této normy odchýlíme i jen o jedno dítě, jsme v situaci jakou popisuje autorka článku. Jí se všichni ptají po druhém, mě se třemi (mám je všechny dost malé) si lidi prohlíží jako exota, i pozitivní reakce mi už jdou někdy na nervy. Jak já bych si přála, aby bylo nornální mít 3 děti, stejně jako autorka mít jen jedno. Kdo nám tady tuhle normu nastavuje. Bývalý režim? Média? Politici? Finance????Já těm Francouzům závidím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.