Tak to jsi měla štěstí, že nebyly žádné komplikace. Mám 2 děti a obě měly žloutenku. Jedno muselo pod světlo na 48 hodin a druhé na 56 hodin. A u toho je matka celkem zbytečná. Samozřejmě jsem chodila kojit. Prvorozenou dcerku mi nedali ani na břicho hned po porodu, protože šla koncem pánevním a byly tam menší komplikace, u druhého syna to bylo bez komplikací a na břiše jsem ho měla a teda neřekla bych, že by se dcerka přisávala hůř. A to podotýkám - bylo to ve stejné porodnici a jen 13 měsíců od sebe. Takže asi personál ví, které dítě potřebuje pomoc, a které je v pohodě, ne?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.