Již jednou jsem psala svůj názor na záměnu těchto dvou holčiček. Nedá mi to a chci napsat ještě jednu myšlenku a poznatek. Nezdá se vám maminky žádné divné, že si maminky svá miminka nepoznaly ani přes tak odlišnou porodní váhu? Rodila jsme před rokem a musím napsat praxi, která byla a zřejmě je zavedena ve všech porodnicích: Před každým kojením a po každém kojení se musí přeci miminko převážit, aby se zjistilo jak miminka pijí a jestli je tvorba mléka o.k. Vše se zapisuje na kartičku, kterou každá maminka dostane pro svoje miminko. To si ani jedna z maminek nevšimla, že její dcera je náhle o kilo težší, či lehčí než pár hodin před tím při porodu?? Každý rodič se přeci informuje, kolik jejich ratolest, která se právě vyklubala na svět měří a váží, aby mohly rozesílat radostné sms atd.. Tím spíše, že u porodů byli i tatínci..Divné, že? Je zarážející, že se na tuto skutečnost ani jedna z nich nezeptala!! Možná mě za to zde budete odsuzovat, ale můj názor je, že se rodiny domluvily a využily nepořádku a chaosu, který v nemocnici beze sporu je.. Toť můj názor.
Předchozí