Porod mého miminka byl vyvolávaný kvůli vysokému kr.tlaku a jiným špatným laboratorním výsledkům. Probíhal vcelku rychle, ale opravdu dost mě vysílil a já chtěla po porodu jen vědět, jestli je malá v pořádku a pak jsem úplně odpadla. Malou mi po chvíli sice přinesli, ale já byla ráda, že mi ji za chvilku zase vzali a postarají se o ni, protože já se na to vůbec necítila. Vůbec jim nezazlívám, že ji přinesli až k ránu přiložit ji k prsu a pak se o ni opět starali. Opravdu jsem potřebovala odpočinek a byla jsem ráda, že se o ni i o mě starají. V nemocnici jsem zůstala přes týden a domů jsem nijak nespěchala, i když jsem věděla, že mi muž pomůže. Až když jsem sama cítila a konzultovala to i s lékaři, že se cítím dost silná a malá prospívala dobře rozhodla jsem se jít domů. Pomoc personálu jsem uvítala a byla s ním většinou spokojená. Pokud bych mohla něco změnit, tak bych to asi nechala proběhnout stejným způsobem. Nikoho neodsuzuji za to, že chce odejít, co nejdříve, ale já bych hodně zvážila možná rizika pro miminko i sebe.
Předchozí