Zdravim vsechny maminky. Musim rict ze o krmeni mé nyni uz 4 mesicni holcicky premyslim snad kazdy den uz pres mesic. Ze zacatku jsem plne kojila, nez jsme zacali mit problem se zaklopkou a meli jsme pred kazdym kojenim davat lehce tuzsiho mlicka Nutrilonu AR, aby Nelinka tolik nezvracela a nedusila se. Ze zacatku vse fungovalo, ale pak prislo par růstovych spurtů a zacala krize. Ac jsem Nelinku prikladala cim dal vic, tak moje mliko ji nestacilo. Zacala jsem davat vice Nutrilonu AR az jednou mela Nelinka z toho zacpu...Kdyz jsem se chtela v lekarne poradit, tak me pani lekarnice totalne odbyla se slovy ze musim kojit a maly to musi stacit az do 6ti mesicu. No tim me totalne dostala protoze Nelince zcela jasne moje mliko nestaci a vic proste netece.
Koupila jsem si z nouze normalni Nutrilon a davam ji 150ml vecer pred spanim a 150 ml behem dopoledne po prvnim ranim kojeni.Když mám vysáté prsa a malá má hlad, tak výjmečně dostane ještě jednu lahvičku. Jinak zbytek dne a celou noc kojim. Jidlo ji uz staci, alespon teda neplace a nic podobnyho ale mame zase problemy se zacpou a se stolici. Nevim jak casto by mela chodit Nelinka na velkou, zda uz kazdy den nebo je to stale jeste jedno. Nevim zda ji pres den davat caj, vodu a kolik, aby mela stolici normalni.
No a dnes mela Nelinka tuhou zelenou stolici. Tak jsem z toho spatna. Mamka mi rikala ze zelena stolice je dehydratace a na internetu zase ze zelena je malo mlika. Tak vubec nevim co delat. Kde najdu pravdu a poradnou radu. Kdybyste nekdo mel stejne nebo podobne problemy, dejte mi prosim vedet. Co s tim. Dekuji moc.
Předchozí