majdaleenko:
"tohle není legrace, to se stalo v rodině mé kamarádky: její babička byla jednou z prvních uměle oplodněných žen v republice, protože až po svatbě zjistila, že dědeček je hermafrodit neschopný reprodukce."
možná se ptám blbě, ale - on to předem věděl, nebo ne? dost podstatná informace... Pokud ano, pak to byl z mého pohledu sňatkový podvodní, protože zatajil důležitou informaci o svém zdravotním stavu.
Díky podobné historce (jen se jednalo o sexuálního sadistu) mě moj máma před svatbou přesvědčovala "ať se s nim vyspím, co když je vadnej". Podotýkám, že moje matka je jinak velmi inteligentní žena, tak dodnes nechápu, co si slibovala od toho, že se proti svému i jeho přesvědčení vyspím se svým budoucím manželem - to bychom si to teda fakt užili ;-)haha! mmch - vadnej teda není :)
"Určitě to má výhody i nevýhody, ale my tehdy plánovali i tu svatbu, kdo by to byl tušil, že? Opravdu jsem neměla v plánu přivést na svět dítě jako svobodná, ale Někdo mi zamíchal kartami;-)"
no, asi jsi neotěhotněla jen tak sama od sebe, ne? ;-) Než budu obviněna z moralizovaní, jak je tady zvykem, když má někdo jiný názor - samozřejmě má každý "právo" dělat si co chce. Ale připadá mi alibistické říkat "ono se to přihodilo, i když jsem to neměla v plánu" - když s někým spím, tak je šance na otěhotnění vždycky.
To vše se nevylučuje s tím, že můžete mít hezký vztah...
Předchozí